Brudbukett - Massor om brudbuketter

Att välja rätt florist till brudbuketten

Välj rätt florist

När ni väl bestämt att gifta er finns det massor med saker som ni ska fixa inför bröllopet. Det kan vara lämpligt att redan minst 3 månader före vigseldatumet ta kontakt med en florist för att diskutera och bestämma hur brudbuketten ska se ut.

Brudbuketten är efter brudklänningen den viktigaste accessoaren bruden har och det krävs en del tanke bakom en ljuvlig och passande brudbukett vilket en utbildad florist definitivt kan hjälpa till med.

Varför vända sig till en florist för en brudbukett

En florist är ett proffs som ni ska använda som er privata blomsterexpert. Brudbuketten ska vara personlig och en florist har massor med idéer och förslag hur man kan skapa personliga och vackra brudbuketter. Det vintigaste för er innan ni besöker floristen är att veta hur ni tänkt att brudklänningen ska se ut och vilken håruppsättningen bruden är tänkt att ha så ni kan börja diskussionen med floristen där.

En annan sak som ni som brudpar bör tänka igenom är om det finns någon personlig ska som ni vill ha med i brudbuketten och som floristen då binda in. Detta kan vara att ni älskar båtar, båda gillar att cykla, att ni träffats på en restaurang eller blev kära under en resa.

Lyssna på blomvalet floristen ger

Blommor och florister

En florist vet vilka blommor som finns och är av bra kvalité under olika tidpunkter på året. Vissa blomtyper finns året om men för många blommor är det säsong under ett par månader.

Om ni tänkt konservera er brudbukett efter bröllopet är de ännu viktigare att lyssna på floristens råd gällande vilka blomster som fungerar att konservera.

Floristen har konstiga idéer om blombuketten?

Om ni tycker att den florist ni vänt er till har konstiga idéer om hur blombuketten och ni känner inte förtroende för floristen ska ni naturligtvis byta till en annan florist. Detta är inte konstigare än att man byter frisör om det inte känns bra.


Underbar information om vackra brudbuketter

Här finns massor av intressant information om ljuvliga brudbuketter men också en del roliga och lustiga gällande brudbuketterna.Meny - Brudbukett
Till förstasidan på www.brudbukett.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Rätt brudbukettRätt floristFärgerStilar